Welkom bij de website van de Joriskring!

De Joriskring biedt gespecialiseerde begeleiding aan kinderen en jongeren van 0-24 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking. Er is een kinderdagcentrum, we hebben woon- en logeerplek en we geven begeleiding thuis, op de crèche of op school. In een warme, huiselijke omgeving, focussen we ons in kleine groepen op de kwaliteiten en talenten van ieder kind.

Op deze site vindt u meer informatie over de groepen binnen de Joriskring en de algemene organisatie. De Jorisvrienden stellen zich hier voor en ook de cliëntenraad zal een plek krijgen binnen deze site. Daarnaast kondigen we hier aan welke vrijwilligers nodig zijn, onder 'gezocht' en vindt u belangrijke data.

Ons doel is om de site te ontwikkelen tot een plaats waar ouders informatie met elkaar kunnen delen. Op dit moment vindt u onder het kopje 'links' allerlei links naar sites die wellicht nuttig kunnen zijn voor ouders van een kind met een beperking.

 

Heeft u vragen, of suggesties om deze site (door ouders beheerd) te verbeteren? Dan kunt u ons bereiken via annemieke@peschprojects.nl